Metis Adviseurs B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindeplein 4 , 6444 AT Brunssum, Limburg

E-mail

Over Metis Adviseurs B.V.

Het notarisambt vinden wij, notarissen, het mooiste vak ter wereld.
Maar wat wij vooral belangrijk vinden, is dat het vak op hoog niveau moet kunnen worden uitgeoefend, zodat je als notariskantoor écht van (meer) waarde kunt zijn voor je cliënten.
Naar onze mening kan dit doel het beste worden bereikt door de krachten en kennis te bundelen.
Wij zijn dan ook zeer zorgvuldig op zoek gegaan naar collega-notariskantoren in Limburg, waarmee we dit doel samen kunnen bereiken.

Schutgens, Eussen, Loyson en Joosten Notarissen, met vestigingen in Valkenburg aan de Geul, Margraten en Gulpen, Het Notarishuys in Sittard, Gielens Notarissen in Sittard en het nieuwe Notariaat Beek (voorheen notaris Beckers) zijn sinds 1 november 2009 samen verder gegaan onder de naam Metis Notarissen, geïnspireerd op de Godin van de Intelligentie uit de Griekse mythologie. Vanaf 2012 is notaris Olivers te Merkelbeek en notaris Verstegen te Brunssum ook tot Metis toe getreden en verbonden gebleven respectievelijk tot zijn pensionering in september 2015 en tot en met eind 2015. In juli 2015 is notaris Yvonne Willemse te Helden, Gemeente Peel en Maas ook toe getreden tot de Metis groep.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/metisnotarissen

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Metis Adviseurs B.V. in Lindeplein 4, Brunssum Limburg 6444 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Brunssum Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brunssum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Brunssum Limburg, 6444 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823619]