Postma & Wegener Advocaten en Mediators

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoolstraat 11 , 6443 BT Brunssum, Limburg

E-mail

Over Postma & Wegener Advocaten en Mediators

De maatschap Postma & Wegener Advocaten en Mediators is in 1982 als advocatenkantoor gestart en sinds 1995 gespecialiseerd in mediation (conflictbemiddeling). Ons kantoor richt zich al van het begin op conflictoplossing. Waar mogelijk doen we dat op basis van bemiddeling en overleg. Is dat niet mogelijk dan procederen we zonodig voor u.

Wij bieden u:

Diverse advocatendiensten
Conflictbemiddeling/mediation op basis van MfN certificering
(Echt)scheidingsbemiddeling op basis van de vFAS/MfN
Forensische Mediation

Het kantoor en zijn medewerkers zijn gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA), en de Mediatorsfederatie Nederlands (MfN). Verder is Mr. Wegener aangesloten bij de Vereniging voor Familierecht- en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en is zij forensisch mediator (FM).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Postma & Wegener Advocaten en Mediators in Schoolstraat 11, Brunssum Limburg 6443 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Brunssum Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brunssum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Brunssum Limburg, 6443 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826782]