Ster Fysio Coumans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haefland 2 , 6441 PA Brunssum, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ster Fysio Coumans

Ster Fysio Coumans biedt jarenlange ervaring en expertise op diverse aandachtsgebieden binnen de fysiotherapie in één organisatie. Bovendien is er een nauwe samenwerking met de landelijke organisatie YorBody Fysiotherapie.
Hierdoor kunnen wij onze cliënten op een nog breder vlak behandelingen aanbieden.

Ster Fysio Coumans / YorBody Fysiotherapie Brunssum biedt een ruime opzet en ruim spectrum aan behandelmethoden op het vlak van fysiotherapie, voor zowel jong als oud, sporter als niet sporter, valide en minder valide.
Door het samenspel van een groot aantal aandachtsgebieden en specialisaties binnen de fysiotherapie, manuele therapie en medische trainingstherapie biedt Ster Fysio Coumans / YorBody Fysiotherapie Brunssum een totaalpakket op het gebied van bewegen en gezondheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/SterFysioCoumans/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ster Fysio Coumans in Haefland 2, Brunssum Limburg 6441 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Brunssum Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brunssum Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Brunssum Limburg, 6441 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227704]