Zuyderland Medisch Centrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kochstraat 10 , 6442 BE Brunssum, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Zuyderland Medisch Centrum

Wij zijn Zuyderland

Zuyderland is de naam van de organisatie die ontstaan is uit de fusie tussen Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch en Zorgconcern. De optelsom van de kwaliteiten van Atrium en Orbis zorgt voor versteviging van de zorg in Zuid-Limburg en waarborgt de kwaliteit van de gezondheidszorg nú en in de toekomst.

Zorg.Samen.Beter. Drie kernwoorden die helder en duidelijk weergeven wat verwacht mag worden van Zuyderland. Zuyderland bouwt aan een nieuwe organisatie met een belangrijk uitgangspunt: het verbeteren van de kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid van de zorg, vóór en samen met de patiënten.

Onze organisatie

Tot Zuyderland behoren één ziekenhuis op meerdere locaties (Heerlen en Sittard-Geleen), tien zorgcentra met buitenlocaties, twee hospices, revalidatie, geestelijke gezondheidszorg en jeugdgezondheidszorg, Thuiszorg en Huishoudelijke Hulp.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Brunssum Limburg

Is Zuyderland Medisch Centrum in Kochstraat 10, Brunssum Limburg 6442 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Brunssum Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brunssum Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Brunssum Limburg, 6442 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822726]