Site vergelijkt verbruikskosten beste printer

Door: Scando Nederland B.V.  08-04-2011
Trefwoorden: Kopieermachine, Kopieermachines, beste printer

Wist je dat printerinkt één van de duurste vloeibare stoffen is op aarde? Printer vergelijkingssites beweren dat je voor een liter al gauw enkele duizenden euro’s moet neertellen. Printer fabrikanten rekenen gemiddeld voor een milliliter printerinkt tussen de twee en drie euro. Voor een liter ben je dan al snel ruim twee duizend euro kwijt. Conclusie is dat printerinkt zelfs duurder is dan aardolie en goud.

Mensen zouden ongeveer 70 procent kunnen besparen op dure printerinkt door compatible cartridges aan te schaffen van andere merken of fabrikanten. Het is wel eens zo dat printers beveiligd zijn, waardoor er geen gebruik gemaakt kan worden van andere merken cartridges. Fabrikanten van kopieermachines en multifunctionele laserprinter blijven hun modellen ook steeds vernieuwen, om alternatieve cartridges voor te zijn.

Printer vergelijkingssites vergelijken niet alleen de beste printer, kopieermachine of laserprinter op kwaliteit en prijs, maar ook op verbruikskosten zoals inkt voor particulieren als zakelijke gebruikers. 

Trefwoorden: beste printer, Kopieermachine, Kopieermachines, Multifunctionele Laserprinter