Stichting Jeugdzorg St Joseph

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pater Kustersweg 8 , 6267 NL Cadier en Keer, Limburg
Margraten, Zuid Limburg

E-mail

Over Stichting Jeugdzorg St Joseph

Stichting Jeugdzorg Sint Joseph (SJSJ) investeert mee in de leefbaarheid van de maatschappij door met jongeren en jongvolwassenen met complexe gedragsstoornissen, al dan niet in combinatie met psychiatrische problematieken en/of een licht verstandelijke beperking, te werken aan een nieuw toekomstperspectief.
SJSJ bestaat uit twee werkorganisatie: Justiële Jeugdzorginrichting (JJI) Het Keerpunt en JeugdzorgPlus-instelling Icarus. Sinds 1 juli 2014 is SJSJ gelieerd aan Stichting Almoss. In deze stichting is de exploitatie opgenomen van de JeugdzorgPlusinstelling SJSJ-Almata in Ossendrecht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Stichting-Jeugdzorg-Sint-Joseph-SJSJ-630677870314352/

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stichting Jeugdzorg St Joseph in Pater Kustersweg 8, Cadier en Keer Limburg 6267 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Telefoon diensten in Cadier en Keer Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cadier en Keer Telefoon per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Cadier en Keer Limburg, 6267 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815649]