Autobedrijf Geurts BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderpoort 12 , 6101 KA Echt, Limburg
Echt-Susteren, Zuid Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Autobedrijf Geurts BV

Inmiddels bestaat het gerenommeerde Automobielbedrijf Hen Geurts aan de Zuiderpoort 12 in Echt al meer dan 45 jaar. En al die jaren staan zij paraat voor de klanten, een zeldzame maar vermeldenswaardige mijlpaal in dit familiebedrijf. Vader Hen Geurts runt dit bedrijf sinds jaar en dag samen met zoon Ruben als erkend dealer en tevens als servicecenter van Hyundai automobielen en Freerider scootmobielen. Naast deze dealerschappen exploiteren de ondernemers tevens een garagebedrijf en daar komt met ingang van januari 2011 verandering in. Let wel, er wijzigt niets in de vertrouwde en vakkundige servïce van het allround reparatiebedrijf, dat staat als een paal boven water. Maar omdat Ruben zich in de naaste toekomst specifiek bezig gaat houden met het garagebedrijf, is besloten om gelijktijdig over te schakelen naar de status van Vakgarage. “Ofschoon wij ook andere automerken dan Hyundai repareren in onze werkplaats, is dat (nog) niet bekend bij menige automobilist, mogelijk mede vanwege de uitstraling van ons bedrijfspand. Dit eventuele misverstand willen wij uit de weg ruimen door van het zogeheten after sales gebeuren een ‘aparte tak van sport’ te maken en het uiterlijk aanzien van de garage enigszins aan te passen. Met andere woorden, wij schakelen per 1 januari aanstaande officieel over naar Vakgarage, in combinatie met Hyundai”, aldus Ruben Geurts, die benadrukt dat ôôk de verkoop van occasions en aanverwante accessoires zoals accu’s, banden en uitlaten normaal doorgaat. Als extra service zal met ingang van volgend jaar eenmaal per kwartaal een speciale Vakgarage-krant met alle relevante informatie over het garagebedrijf van Ruben Geurts huis aan huis in de regio verschijnen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autobedrijf Geurts BV in Zuiderpoort 12, Echt Limburg 6101 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Echt Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Echt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Echt Limburg, 6101 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3699811]