Klinkers Wonen & Slapen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Peijerstraat 111 , 6101 GC Echt, Limburg
Echt-Susteren, Zuid Limburg

E-mail

Over Klinkers Wonen & Slapen

U kiest uw raamdecoratie en wij komen voor u meten.

Wij zien graag tevreden klanten die terugkomen en ons aanbevelen bij vrienden en kennissen. Daarom hechten wij veel waarde aan ons eindproduct. Naast het assortiment, de presentaties in de winkel en vriendelijk personeel hebben wij een eigen atelier voor het maken en vakkundige stoffeerders voor het plaatsen van uw nieuwe gordijnen en zonwering.

Service staat hoog in het vaandel bij ons.

Daarom komen wij graag bij u thuis om uw maatwerkproducten zoals gordijnen, paneelgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en overige raamdecoratie in te meten zodat het allemaal perfect past. Helemaal gratis, dat is onze service.

Wij zijn specialist in vloeren en kunnen u dan ook in veel gevallen een passend advies geven over vloerbedekking. Ook op het gebied van ondervloeren adviseren wij u graag.

In onze winkel gaat het om meer dan alleen het verkopen van hoogwaardige producten. Al onze vloerbedekking wordt vakkundig gelegd door onze stoffeerders. Zo zorgen wij voor het naadloos aansluiten van de vloerbedekking, houden wij rekening met lichtinval, snijden en lijmen de bedekking op maat. Uw vloer is in goede handen bij ons eigen team van specialisten.

De trap is in veel huizen een echte blikvanger. Vaak is een trap in de hal geplaatst of in de woonkamer waardoor hij opvalt. Wij leggen voor u tapijt op trappen. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di, Zo
Gesloten
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/klinkerswonenenslapen/

Categorieën: Bedding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klinkers Wonen & Slapen in Peijerstraat 111, Echt Limburg 6101 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Echt Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Echt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Echt Limburg, 6101 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3730971]