Nieuwe vestiging

Nieuwe vestiging van Mr. A. Van Den Eshoff Holding

Door: Mr. A. Van Den Eshoff Holding  08-10-2008

Kantoor deze week geopend
VAN DEN ESHOFF CUIJPERS ADVOCATEN OPNIEUW GEVESTIGD IN ECHT
Door Math Tholen

Met ingang van 1 september j.l,. is in de gemeente Echt-Susteren een nieuw advocatenkantoor gevestigd waarvan zich het werkgebied over de gehele regio uitstrekt. Het kantoor wordt gehouden door de advocaten mr. Angelique van den Eshoff en mr. Sjef Cuijpers, die beiden tot voor kort deel uitmaakten van Hilkens Cuijpers Van den Eshoff Advocaten. werkzaam waren in de praktijk van Hilkens Advocaten, eveneens gevestigd in Echt. Het nieuwe advocatenkantoor heeft onderdak gevonden in de voormalige kantoorruimte van Phillip Croughs Assurantiën aan de Gasthuisstraat nr. 58 in Echt, aan de achterzijde van Zorgcentrum De Eghte, goed bereikbaar.
“Wij speelden al langer met de gedachte om een eigen kantoor te starten. Nu dit schitterende en goed geoutilleerde kantoorpand vrijkwam, zagen wij onze kans schoon. en zodoende was het huurcontract snel getekend”, aldus mr. Angelique van den Eshoff, van Brabantse komaf, die al zo’n tien jaar in de advocatuur werkzaam is na het voltooien van haar rechtenstudie in Maastricht. Ook mr. Sjef Cuijpers heeft al heel wat 20 jaar jaren zijn sporen verdiend in de advocatuur op dit terrein en is blij met het nieuwe samenwerkingsverband. de nieuwe maatschap.
Producten Diensten
“In principe kunnen de mensen op ons kantoor terecht voor elk juridisch probleem, dat moge duidelijk zijn., daarvoor geldt er een algemene praktijk. Net als elke advocaat Daarnaast beschikken wij over specialismen. Dat is bij mij het personen- en familierecht, een rechtsgebied dat veel raakvlakken heeft met andere rechtsgebieden. Ons Burgerlijk Wetboek biedt de basis voor tal van zaken die het personen- en familierecht regarderen, zoals b.v. naamgeving, voogdij en echtscheiding. Zaken op het gebied van het Arbeidsrecht, Huurrecht, Onroerend Goedrecht, Vermogensrecht, en Algemeen Verbintenissenrecht zijn hier zeer nauw mee verbonden. Maar ook strafrecht en bestuursrecht behoren tot ons werkgebied Algemene rechtspraktijk houdt óók in dat wij tevens strafrechtzaken behandelen, zij het wat minder uitgebreid dan specifieke strafrechtkantoren”, legt Angelique uit. Adviezen die spelen op het gebied van het Zakenrecht alsmede Algemene Praktijkzaken behoren tot het territorium van mr. Sjef Cuijpers.
Kwaliteit
Het nieuwe advocatenkantoor wil vooral véél aandacht schenken aan het persoonlijke cliëntencontact. Goed bereikbaarheid zijn en goed luisteren naar de problemen die de mensen te berde brengen, daar op een cliëntvriendelijke manier mee met mensen omgaan. Dat misten zij in het oude samenwerkingsverband. De cliënt staat er nu centraal en krijgt verwacht kwaliteit bij zijn of haar juridische hulp de dienstverlening. Daarvoor trekt van den Eshoff Cuijpers Advocaten voldoende tijd uit. onder het motto ‘Bij ons is recht Echt’. Een vriendelijke secretaresse begroet de cliënten bij het secretariaat en begeleidt hen naar één van de vier ontvangst- of spreekkamers in het advocatenkantoor. Dat is dagelijks geopend van 9-17 uur, voor dringende zaken na telefonische afspraak. Telefonische bereikbaarheid 0475 – 30 00 60. Een nieuwe website is in de maak en komt binnenkort in de lucht.

Het advocatenkantoor is dagelijks geopend van 9-17 uur, maar een spreekuur in de avonduren behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een vrijblijvend gesprek of informatie kunt u contact opnemen met Van den Eshoff Cuijpers Advocaten. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0475-30 00 60 of u kunt surfen naar www.vandeneshoff.nl.


Contact Mr. A. Van Den Eshoff Holding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share