Mulleners Vastgoed BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Markt 52 , 6101 CV Echt, Limburg
Echt-Susteren, Zuid Limburg

E-mail

Over Mulleners Vastgoed BV

Mulleners Vastgoed is een projectontwikkelaar die door voortdurende aandacht voor de belangen van alle betrokkenen bij het bouwproces een goede naam heeft opgebouwd bij cliënten en overheid. De activiteiten van Mulleners Vastgoed in de bouwwereld bestaan uit de ontwikkeling, financiering, bouw en verkoop van voornamelijk woningbouwprojecten. Een betaalbaar en met zorg gebouwd eigen huis voor iedere doelgroep is de basisgedachte voor ieder bouwplan en initiatief. Duurzaam ontwikkelen en bouwen, inspraak bij indeling en afwerking, uitgekiende ontwerpen en lage energiekosten zijn de uitgangspunten voor de ontwikkeling van alle nieuwbouwprojecten.
Mulleners Vastgoed is particulier eindbelegger in onroerend goed. De onderneming verwerft hoofdzakelijk eengezinswoningen en appartementen van institutionele beleggers of woningcorporaties die worden beheerd, onderhouden en bij leegstand individueel verkocht. De beleggingen bestaan uit eenheden in alle prijsklassen verspreid over heel Nederland.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mulleners Vastgoed BV in Nieuwe Markt 52, Echt Limburg 6101 CV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Echt Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Echt Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Echt Limburg, 6101 CV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751826]