Scheres Containerverhuur Transport Zand en Grind

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 118 , 6102 TZ Echt, Limburg
Echt-Susteren, Zuid Limburg

E-mail

Over Scheres Containerverhuur Transport Zand en Grind

Scheres Containers is een echt familiebedrijf. Dit bedrijf had ooit haar sporen verdiend als kolenhandelonderneming. Nadat de mijnen echter werden gesloten, moest het brood op een andere manier op tafel komen. De verhuur van containers was een gat in de markt en zo kwam het huidige Scheres Containers tot stand: nu al drie generaties een begrip in Midden-Limburg.

Heden
Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met zes medewerkers. De kracht van Scheres Containers is de flexibiliteit en de betrokkenheid die het bedrijf biedt. De prijs-kwaliteitverhouding is hierdoor in balans en de service is optimaal. Scheres Containers biedt haar diensten aan in het zowel het zakelijke als het particuliere segment.

Scheres Containers, al jarenlang een begrip in Midden-Limburg en omstreken, put uit jarenlange ervaring en kennis en levert daardoor altijd vakwerk af.

Omdat professionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staat bij Scheres Containers, zijn zij lid van TLN en NIWO. Ook zijn zij erkend inzamelaar en beschikken ze over VCA-certificering.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Echt Limburg

Is Scheres Containerverhuur Transport Zand en Grind in Dorpstraat 118, Echt Limburg 6102 TZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Echt Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Echt Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Echt Limburg, 6102 TZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817909]