Rijschool Sittard of rijschool Weert voor spoedrijopleiding

Door: Spoedopleiding Limburg  28-09-2011
Trefwoorden: Rijschool Sittard, Rijschool Weert, Rijschool Heerlen

Enkele middelbare scholen in Nederland hebben sinds kort de beschikking over een rijsimulator op hun scholen. Leerlingen die zestien zijn kunnen op school alvast beginnen met een rijopleiding. Door middel van een rijsimulator kunnen ze voorlopig ervaren hoe het is om een auto te besturen. De simulator is geplaatst door een rijschool uit de nabije omgeving.

Per 1 november 2011 mag je op je zestiende al theorie examen afleggen, wat voorheen alleen vanaf je achttiende mocht. Het theoriecertificaat die je op je zestiende hebt behaald is anderhalf jaar geldig. Het nemen van praktijklessen mag vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Het aantal lessen dat een kandidaat op een rijsimulator neemt is gemiddeld twintig. De leerlingen worden begeleid door een erkend rij-instructeur.

Ben je nog niet op de hoogte omtrent de veranderingen op dit gebied of voor meer info over een rijsimulator, bel of ga langs bij rijschool Sittard, rijschool Weert, rijschool Heerlen of rijschool Roermond.

Trefwoorden: Rijschool Heerlen, Rijschool Roermond, Rijschool Sittard, Rijschool Weert

Andere producten en diensten van Spoedopleiding Limburg

14-01-2011

Uitstel rijexamens spoedcursus rijbewijs zorgen voor overuren CBR

Het aantal geannuleerde rijexamens was in 2010 hoger dan in 2009, en dat terwijl de winter nog maar net begonnen


10-12-2010

Nieuw voorstel voor beginnende bestuurder snelcursus rijbewijs

De niet zo lang geleden getreden nieuwe minister van Verkeer en Waterstaat, stelt voor om het rijbewijs van beginnende automobilisten


22-11-2010

Verkeersschool Limburg: De snelste weg naar je rijbewijs

Verkeersschool Limburg is al jarenlang een toonaangevende rijschool voor een spoedopleiding rijbewijs. Gegarandeerd slagen en binnen 10 dagen rijbewijs staan