Black Burn

Black Burn van Xtra Shop

Door: Xtra Shop  02-06-2011
Trefwoorden: Afslanken, Gewichtsverlies

 STACKER-2 werd legendarisch toen het ruim tien jaar geleden wereldwijd doorbrak met de sterkste en best werkende ververbranders ooit. Die status werd verder versterkt door de introductie van best sellers als Stacker 4 en 7-Phenylstack. Na jarenlang onderzoek komt Stacker nu met een product puur gericht op body builders: STACKER-2 Black Burn.
Deze Stacker is hardcore. Sterker dan ooit. Zonder twijfel de beste en meest effectieve fatburner van dit moment. De onderzoeksresultaten bewijzen het!· De sterkste vetverbrander uit de VS.
· Extreme verhoging van de stofwisseling.
· Geeft energie, onderdukt honger.
· Verlaag je vetpercentage sneller dan ooit.
· Val tot 2kg per week af.
· Toon keiharde buikspieren.Het maken van een krachtige vetverbrander lijkt makkelijker dan het is. Het gaat niet zo zeer om de ingredienten die in iedere capsule zitten, het gaat vooral om de kwaliteit van de extracten (de hoeveelheid werkzame alkaloiden) in samenwerking met het toedienen van de juiste verhouding per ingredient. Waar andere fabrikanten een formule op papier ontwikkelen gaat Stacker vele stappen verder. Kosten noch moeite worden bespaard om extracten te fabriceren met soms drie tot viermaal hogere doseringen van de werkzame alkaloide per gram. Wanneer een formule eenmaal ontwikkeld is wordt het uitgebreid getest op zowel het gedeelte dat je voelt (de energieboost, het onderdrukken van de honger), als het uiteindelijke doel van het product: het stimuleren van de vetverbranding.
De onderzoeksopzet van STACKER-2 Black BurnIn totaal heeft NVE Pharmaceuticals 3 studies gewijd aan Black Burn. De eerste twee studies zijn gebruikt om de formule stapje voor stapje te optimaliseren. De derde studie is waar het uiteindelijk om draait: resultaat op de weegschaal. Wie deden er mee aan dit onderzoek? Vijftien mannen, allen fanatieke krachtsporters, in de leeftijd van 19 jaar (de jongste) tot 42 jaar (de oudste). Alle proefpersonen kwamen uit een bulkperiode en wilden met de start van het seizoen in zicht droger worden en vet verbranden. Vijf proefpersonen hebben 40 dagen Black Burn gebruikt door driemaal daags twee capsules te slikken. Dit werd gecombineerd met een normaal eetpatroon en een voor bodybuilders normaal trainingspatroon. Enkel suppletie van maximaal 100 gram proteine (door middel van 100% Whey shakes) werd toegestaan. Het tweede deel van de groep had een zelfde voedingspatroon en trainingspatroon, maar nam een fatburner van een ander merk. Het derde deel gebruikte geen vetverbrander. Het onderzoek werd begeleid door een team bestaande uit twee artsen, een dietist en een personal trainer.De onderzoeksresultaten van STACKER-2 Black Burn
Het grote verschil tussen Black Burn en andere vetverbranders :
Zoals eerder gezegd ligt de kracht van een effectieve vetverbrander in de kwaliteit van de extracten en het maken van een samenstlling waarin de verhouding tussen ingredienten optimaal is. NVE Pharmaceuticals, de Amerikaanse fabrikant van STACKER-2, heeft in ruim tien jaar een ongekende know how opgebouwd en past deze toe in de formule van Black Burn. Als voorbeeld nemen we een relatief eenvoudig ingredient als cafeine. Door 150 mg cafeine zesmaal daags te slikken, kun je de vetverbranding met 30% verhogen. Maar vul je dit aan met  300 mg EGCG (uit groene thee) en een fractie aan vitamine B12, dan geef je de vetverbranding een extra push en wordt er 45% effectiever en sneller vet verbrand. Om te illusteren wat dit concreet betekent moet je denken aan een extra vetverbranding van 240 kCal per dag, oftwel een extra kilo vetverlies per maand. Let op: dit is puur een extra vetverbranding door ingredienten op de juiste manier te gebruiken. Het vetverlies per maand kan met Black Burn richting de 8 kg gaan.Wil jij eindelijk die laatste overbodige kilo’s kwijt en superdroog en afgetraind er uitzien, kies dan de sterkste en meest effectieve vetverbrander van dit moment: Black Burn.
Aanbevolen gebruik voor NVE Pharmaceuticals Black Burn :Neem voor iedere hoofdmaaltijd 2 capsules Black Burn, dus 2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch en 2 voor het avondeten. Neem maximaal 6 capsules per dag.
Inhoud : 120 Capsules

Kijkt op voor meer details voor meer details

Trefwoorden: Afslanken, Gewichtsverlies

Andere producten en diensten van Xtra Shop

Cell Mass AVPT van Xtra Shop thumbnail
03-06-2011

Cell Mass AVPT

Cell Mass AVPT BSN Creatine


Stacker 4 van Xtra Shop thumbnail
02-06-2011

Stacker 4

Stacker 4 Stofwisseling stimuleren kilo's kwijtraken


100% Whey Protein van Xtra Shop thumbnail
02-06-2011

100% Whey Protein

100% Whey Zonder suiker en aspartaamvrij