Dierenartsenpraktijk Ell

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogstraat 7 , 6011 RX Ell, Limburg
Land van Peel en Maas, Leudal

E-mail

Over Dierenartsenpraktijk Ell

Binnen Dierenartsenpraktijk Ell werken 22 dierenartsen samen, die diergeneeskundige zorg verlenen in de regio Midden-Limburg en in Belgisch Limburg.

Iedere dierenarts legt zich al langere tijd toe op een of twee diersoorten, waarin hij of zij ook regelmatig aanvullend onderwijs volgt. Door deze aanvullende opleiding hebben de meeste dierenartsen een officiële erkenning.

Zo werken in onze praktijk erkende paarden-, rundvee-, varkens-, en pluimveedierenartsen. Zeven collega’s behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, knaagdieren, vogels, etc. Op deze wijze kunnen wij u en uw dier zo goed mogelijk van dienst zijn met actuele, diersoortspecifieke hulp en informatie.

Indien u een patiënt heeft voor spoedeisende hulp belt u met één van de telefoonnummers:
Gezelschapsdieren/paarden T 0495-551225
Runderen/varken/schapen T 0495-498980
Pluimvee T 0495-498988

Overdag krijgt u dan een assistente te spreken die voor de verdere afhandeling zorgt.
Gedurende de avond-, nacht- en weekenddiensten wordt u, door aan de lijn te blijven, automatisch doorverbonden met een telefoniste. Zij geeft dan de informatie door aan de dienstdoende dierenarts voor de betreffende diersoort. Afhankelijk van uw dier wordt u dan geholpen door een gezelschaps-, paarden-, landbouwhuisdieren-, of pluimveedierenarts.

Bij dierenkliniek Boshoven kunt u terecht voor de gezondheidszorg voor uw gezelschapdier. Of het gaat om preventieve zorg zoals een vaccinatie van uw konijn of een operatie om een knobbel te verwijderen. Wij onderzoeken en behandelen waar nodig uw hond, kat, konijn, cavia, fret of ander huisdier.
Voor de juiste aandacht en zorg voor uw huisdier, werken wij het liefst op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons tussen 08.00 uur en 17.30 uur telefonisch bereiken: 0495 – 525 481

Zonder afspraak kunt u terecht op het inloopspreekuur (dierenkliniek Boshoven):
Maandag t/m vrijdag 16.30 uur – 17.30 uur.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DierenartsenpraktijkEll/

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenartsenpraktijk Ell in Hoogstraat 7, Ell Limburg 6011 RX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Ell Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ell Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ell Limburg, 6011 RX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821185]