Alzheimer Onderzoek Internationale Stichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Business Park Stein 108 , 6181 MA Elsloo lb, Limburg
Stein, Zuid Limburg

E-mail

Over Alzheimer Onderzoek Internationale Stichting

Wist u dat de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende vorm van dementie is? Het is geen ouderdomsziekte, maar een hersenziekte met psychiatrische symptomen doordat delen van de hersenen ophouden te functioneren en afsterven.
De ziekte van Alzheimer is vernoemd naar de Duitse neuroloog Aloïs Alzheimer. Hij ontdekte begin vorige eeuw kenmerkende veranderingen in het hersenweefsel van mensen die aan dementie waren overleden, namelijk plaques en tangles. Alzheimer komt in verschillende vormen voor en bestaat eigenlijk uit een complex van verschillende aandoeningen. Het is een ziekte met verstrekkende gevolgen voor de patiënt en zijn directe omgeving. Het verloop van alzheimer verschilt van persoon tot persoon.

Alzheimer is een ongeneeslijke hersenziekte waarbij de cellen in sommige delen van de hersenen ophouden te functioneren en afsterven. Hoewel er op grote schaal wetenschappelijk onderzoek wordt verricht zijn de oorzaken van de ziekte nog onbekend. Ook zijn er nog geen behandelmethoden voorhanden, de ziekte van Alzheimer is onomkeerbaar.

Symptomen van alzheimer zijn: vergeetachtigheid, veranderingen in de persoonlijkheid, desoriëntatie en verlies van spraak.

Sinds 1993 steunde ISAO al voor meer dan 12 miljoen euro aan wetenschappelijke onderzoeksprojecten naar alzheimer. Onderzoek voor een toekomst zonder alzheimer. Ook sponsoren wij proefschriften, fellowships, training beurzen en reisbeurzen om de kennis over alzheimer te vergroten.
Sinds het begin van de vorige eeuw is er veel kennis vergaard over de plaques (bulten) en tangles (knopen) in de hersenen, die kenmerkend zijn voor de ziekte van Alzheimer. Toch is de oorzaak nog steeds onbekend en zijn er nog geen methoden om de ziekte te stoppen of af te remmen. Het voortzetten van onderzoek naar alzheimer blijft daarom belangrijk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Elsloo Limburg

Is Alzheimer Onderzoek Internationale Stichting in Business Park Stein 108, Elsloo Limburg 6181 MA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Elsloo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elsloo Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Elsloo Limburg, 6181 MA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3742771]