Rijangst of onzeker in het verkeer? Bel Rij-relaxed!!

Rijangst of onzeker in het verkeer? Bel Rij-relaxed!! van Rij-relaxed

Door: Rij-relaxed  15-05-2011
Trefwoorden: Rijangst of onzeker in het verkeer?

 

Beschrijving
De naam Rij-relaxed geeft aan wat wij doen. Wij helpen u bepaalde gedragingen in het verkeer anders te gaan aanpakken, namelijk relaxed. Iedereen kent wel mensen in zijn eigen omgeving waarvan bekend is dat zij niet meer aan het verkeer deelnemen of dat er plekken zijn waarvoor een zekere angst bestaat om die te berijden, dikwijls met het gevolg dat deze plekken zelfs vermeden worden. Dit stuit vaak op onbegrip. Situaties die voor veel mensen als beangstigend worden ervaren zijn bijvoorbeeld het rijden in tunnels, angst voor tegenliggers, niet durven in te voegen, angst om bijvoorbeeld vrachtauto's in te halen, rijden op de autosnelweg, etc.
Met een geheel eigen aanpak waarbij u zich zeker op uw gemak zal voelen zijn wij in staat u te helpen dit soort problemen op te lossen. De beslissing nemen om hulp te zoeken is vaak de moeilijkste stap. Durf die stap te zetten en neem contact met ons op, telefonisch of via email.
Na dit eerste contact wordt er een afspraak gemaakt om samen te bekijken hoe we uw specifiek probleem kunnen aanpakken. U heeft de mogelijkheid in uw eigen vertrouwde auto te rijden of u maakt gebruik van onze auto, uitgerust met dubbele bediening, zonder reclame of L-bord op de auto.
Rij-relaxed
Dross. de Sauvetstr. 40
6181 ES Elsloo
Tel: 06-26637798
E-mail: info@rij-relaxed.nl

Trefwoorden: Rijangst of onzeker in het verkeer?

Andere producten en diensten van Rij-relaxed

Opfriscursus autorijden van Rij-relaxed thumbnail
02-02-2012

Opfriscursus autorijden

Het is prettig om ontspannen bij het reisdoel aan te komen, wij kunnen u hierbij helpen.