Bistro Café Socio

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Terbruggen 16 , 6471 JV Eygelshoven, Limburg
Kerkrade, Zuid Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bistro Café Socio

Bistro-Socio is een moderne horecagelegenheid (met buitenterras) om gezellig een kop koffie of pilsje te drinken, lekker te eten maar ook voor al uw feesten en partijen, vergaderingen, koffietafels etc.

Gevestigd in Socio Eygelshoven.
Socio Eygelshoven is een mulifunctionele accomodatie in het centrum van Eygelshoven. Het gebouw is in 2010/2011 in het kader van het gemeenschapshuizenbeleid van de Gemeente Kerkrade grootschalig gerenoveerd. Socio Eygelshoven wordt beheerd door Sport- en Cultuurstichting Eygelshoven.

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eygelshoven Limburg

Is Bistro Café Socio in Terbruggen 16, Eygelshoven Limburg 6471 JV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Eygelshoven Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eygelshoven Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eygelshoven Limburg, 6471 JV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3773282]