Apotheek Kluis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Frans Erenslaan 107 , 6164 JG Geleen, Limburg

E-mail

Over Apotheek Kluis

Kluis Apotheek in Geleen heet u welkom.
Uw apotheek optimaliseert zijn klantenservice door middel van internet. Daartoe biedt de apotheek zijn kennis online aan op een eigen site. 24 uur per dag kunnen bezoekers van de site informatie krijgen over geneesmiddelen en andere aan gezondheid gerelateerde onderwerpen.

Onze nieuwe apotheek is uitgerust met moderne en innovatieve voorzieningen. Er is een volledig geautomatiseerd magazijn waardoor we in staat zijn om meer aandacht aan voorlichting en dienstverlening te geven. Daarnaast is er een goed toegankelijke ontvangstruimte en is er veel aandacht besteed aan het bieden van privacy.
Natuurlijk blijven wij u, als vanouds, met raad en daad bijstaan bij uw medicijngebruik en bezorgen wij deze bij u thuis.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Apotheek-Kluis/505234176312653

Categorieën: Pharmaceutical Raw Materials

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Apotheek Kluis in Frans Erenslaan 107, Geleen Limburg 6164 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Online Bestellen diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Online Bestellen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6164 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824291]