Aqua Solar Limburg BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vouershof 7 , 6161 DB Geleen, Limburg

E-mail

Over Aqua Solar Limburg BV

Aqua Solar Limburg B.V. is al ruim 35 jaar actief als zwembadbouwer in Zuid-Limburg en Belgisch-Limburg en gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en het leveren en monteren van sauna’s en whirlpools. Zowel voor de privé markt als voor de (semi)openbare sector.

Onze specialiteiten zijn de folie- en Monoblock zwembaden. Wij hebben ruime ervaring met het toepassen van waterbehandeling op zoutwaterbasis, toegepast in zwembaden. Het zoutwater, dat beneden de smaakgrens ligt, brengt zeer veel goede eigenschappen met zich mee. Wij willen u hier graag in adviseren. Uiteraard werken wij ook met de traditionele waterbehandeling op chloorbasis en ook met Ionisatie al dan niet in combinatie met Ozon.

Uw wensen staan centraal bij ons. Wij luisteren naar uw wensen en komen met kundig advies. Voor iedere beurs is er een zwembad. Geen verrassingen achteraf. Wij kunnen voor u indien gewenst het gehele traject begeleiden. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om van gedachten te wisselen of loop vrijblijvend binnen in onze showroom te Geleen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aqua Solar Limburg BV in Vouershof 7, Geleen Limburg 6161 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6161 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769883]