Fysiomedica

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jubileumplein 6 , 6161 ST Geleen, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiomedica

U vindt FysioMedica in het centrum van Geleen, midden in een groene woonwijk in een voormalig schoolgebouw. Naast de praktijk hebben we een grote parkeerplaats met meer dan 20 parkeerplaatsen. De praktijkoppervlakte beslaat 800m2 en bevat o.a. twee trainingszalen van 130m2 en 50 m2 , twee groepsruimtes van elk 50m2 voor vrije oefeningen c.q. ontspanningstherapieën, 5 behandelkamers, 1 onderzoek-kamer, 1 vergaderruimte en een secretariaat. De behandelkamers zijn in warm rood uitgevoerd met een persoonlijk accent van elke therapeut, u voelt zich er direct thuis. Dat vinden we namelijk belangrijk: hoe prettiger u zich voelt, hoe beter we samen aan de oplossing van uw probleem kunnen werken.

Onze behandelingen bestaan uit een combinatie van verschillende therapievormen. Hieronder vindt u een lijstje van de vormen die wij beoefenen. Klik op een vorm om een korte uitleg te bekijken. We zijn gespecialiseerd in groepsbehandelingen van patiënten met chronische aandoeningen als COPD, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten en reuma. Ongeacht het type behandeling, u gaat altijd oefenen, stap voor stap. Actieve revalidatie staat namelijk centraal bij FysioMedica

Fysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Manuele therapie
Hydrotherapie
Hart-, long- en vaatfysiotherapie
McKenzie-therapie
Mulligan-therapie
Oedeem-therapie
Medical Taping Therapie
Dry Needlingtherapie
Acupunctuur

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiomedica in Jubileumplein 6, Geleen Limburg 6161 ST uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6161 ST, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3684243]