GGD Zuid Limburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geleenbeeklaan 2 , 6166 GR Geleen, Limburg

E-mail

Over GGD Zuid Limburg

De GGD Zuid Limburg is de geneeskundige gezondheidsdienst, werkzaam voor 18 gemeenten in Zuid-Limburg. Een dienst die de collectieve preventie uitvoert, met extra aandacht voor gezondheidsrisico’s in de mens en in diens fysieke en sociale omgeving. Die acuut optreedt bij spoedeisende, medische hulpverlening en calamiteiten en de veiligheid meebewaakt.

De GGD Zuid Limburg is een dienst die herkenbare zorg biedt waar dat nodig is. Die er alles aan doet om de gezondheid van mens en omgeving zo goed mogelijk te beschermen en te faciliteren. Een dienst die actief burgers opspoort en behandelt, die een gevaar vormen voor anderen. Een dienst die samenwerkt met andere zorgpartijen. Die gevraagd en ongevraagd gemeenten adviseert.
De geneeskundige gezondheidsdienst levert een daadkrachtige infrastructuur, die gaat voor een optimale gezondheid en veiligheid van burgers in heel Zuid-Limburg.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/GGD-Zuid-Limburg-203461433026987/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is GGD Zuid Limburg in Geleenbeeklaan 2, Geleen Limburg 6166 GR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vaccinaties diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Vaccinaties per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6166 GR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229564]