H & G Onderwijs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spaubeeklaan 15 , 6164 HE Geleen, Limburg

E-mail

Over H & G Onderwijs

H&G Onderwijs levert met een team van enthousiaste orthopedagogen en psychologen diensten die erop gericht zijn om leerlingen en jongvolwassenen verder te helpen met problemen op het brede terrein van leren, opleiding en beroep.

Wij richten ons in het bijzonder op dyslexie, hoogbegaafdheid en school- en beroepskeuze. Maar ook voor andere leerproblemen, zoals dyscalculie en NLD, kunt u bij ons terecht. Op deze terreinen willen wij ons werkelijk onderscheiden door toewijding, professionaliteit en een degelijke wetenschappelijke benadering.

Wij hebben als H&G Onderwijs de ambitie om onze goede naam hoog te houden, door steeds dat te doen wat daarvoor nodig is. Ook vinden wij het belangrijk om laagdrempelig te zijn en de kosten op een redelijk en acceptabel niveau te houden. Uiteindelijk zijn wij tevreden als leerlingen, ouders en overige betrokkenen tevreden zijn over ons.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Adult Education

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is H & G Onderwijs in Spaubeeklaan 15, Geleen Limburg 6164 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6164 HE, Nederland

 • Car Audio Plus

  Rijksweg Noord 20 Geleen Limburg 6162 AJ

 • Edco

  Reinaertstraat 1 Geleen Limburg 6166 KM

 • S. En S

  Kastanjelaan 35 Geleen Limburg 6163 GR

 • Rob's Web Shop

  Van Itersonstraat 18 Geleen Limburg 6166 XG

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228524]