Linckens Installatietechniek Valkenburg BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kampstraat 4 , 6163 HG Geleen, Limburg

E-mail

Over Linckens Installatietechniek Valkenburg BVLinckens Installatietechniek Valkenburg is een installatie-en dakdekkersbedrijf en verzorgt complete technische installaties voor renovatie en nieuwbouw projecten en dakwerk voor nieuwbouw en renovatie van platte daken, dakgoten en zinkwerk.

Wij bieden aanleg, onderhoud, renovatie, nieuwbouw, beheer en advies op de volgende gebieden:

• Lood-, zink- en koperwerken

• Gasleidingen en installaties

• Centrale verwarming installaties

• Waterleidingen en installaties

• Afvoerleidingen en installaties

• Sanitair

• Kunststof en bitumineuze dakbedekkingen

• Milieu installaties

• Klimaat installaties

Linckens Installatietechniek Valkenburg voert elke opdracht uit binnen de afgesproken termijn, voor de overeengekomen prijs en met de toegezegde kwaliteit. Wanneer u kennis met ons wilt maken is één telefoontje of e-mail al voldoende voor een kennismakingsafspraak. Eventuele daar uit voort vloeiende samenwerking zal u zeer zeker bevallen.

Efficiency en kwaliteit.

Of het nu gaat om onderhoud, renovatie, nieuwbouw, restauratie, beheer of advieswerk, een ding staat bij ons voorop: het streven naar optimale kwaliteit.

Basis daarvoor zijn kennis, vakmanschap en de toepassing van de modernste gereedschappen, materialen en verwerkingssystemen.

Tijd is geld.

Met een doordachte organisatie en efficiënt werken maken we mens en materiaal zo rendabel mogelijk. Tel dat op bij de moderne technieken en producten en het resultaat is een uitstekende kwaliteit tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

U profiteert!

Dag en nacht.

24-uur service, 7 dagen per week!

Eén telefoontje naar ons storingsnummer is afdoende om u snel van uw narigheid af te helpen.

Certificering

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat en wij verrichten al onze werkzaamheden conform de VCA en ARBO richtlijnen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Linckens Installatietechniek Valkenburg BV in Kampstraat 4, Geleen Limburg 6163 HG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6163 HG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822497]