Notarissen Metis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hofdwarsweg 49 A , 6161 DE Geleen, Limburg

E-mail

Over Notarissen Metis

Het notarisambt vinden wij, notarissen, het mooiste vak ter wereld.
Maar wat wij vooral belangrijk vinden, is dat het vak op hoog niveau moet kunnen worden uitgeoefend, zodat je als notariskantoor écht van (meer) waarde kunt zijn voor je cliënten.
Naar onze mening kan dit doel het beste worden bereikt door de krachten en kennis te bundelen.
Wij zijn dan ook zeer zorgvuldig op zoek gegaan naar collega-notariskantoren in Zuid-Limburg, waarmee we dit doel samen kunnen bereiken.

Schutgens, Eussen, Loyson en Joosten Notarissen, met vestigingen in Valkenburg aan de Geul, Margraten en Gulpen, Het Notarishuys in Sittard, Gielens Notarissen in Sittard en het nieuwe Notariaat Beek (voorheen notaris Beckers) zijn sinds 1 november 2009 samen verdergegaan onder de naam Metis Notarissen, geïnspireerd op de Godin van de Intelligentie uit de Griekse mythologie. Vanaf 2012 is notaris Olivers te Merkelbeek en notaris Verstegen te Brunssum ook tot Metis toe getreden. In juli 2015 is notaris Yvonne Willemse te Helden, Gemeente Peel en Maas ook toe getreden tot de Metis groep.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/metisnotarissen

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Notarissen Metis in Hofdwarsweg 49 A, Geleen Limburg 6161 DE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6161 DE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822939]