loungehaarden

Door: Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"  02-01-2012
Trefwoorden: Particulieren, Horeca, Terrashaarden

    

In Uw tuin of op het terras, staan de Loungehaarden van Terras Desire garant voor diezelfde sfeer, warmte en knusse gezelligheid, als die van een kampvuur of open haard, maar dan zonder de hinderlijke last van rook of wegspringende vonken.

De Loungehaarden van Terras Desire, zijn luxe designtafels met in het midden een op propaan gas gestookt sfeerverhogend loungevuur. Doordat de branders op een natuurlijke wijze gecamoufleerd zijn met optische houtblokken en lavastenen, lijkt het alsof het vuur werkelijk gestookt wordt door hout.

De Loungehaarden van Terras Desire zijn zeer eenvoudig en uiterst gemakkelijk te bedienen. Alle haarden bevatten nml een elektronische ontsteking, waardoor U geen lucifers of aanstekers nodig heeft. Slechts 1 druk op de knop en de vlam verspreidt warmte, sfeer en gezelligheid. De hoogte van de vlam is bo vendien zelf in te st ellen dmv een draaiknop. Beide bedieningsknoppen zijn verwerkt in een RVS-bedieningspaneel.

En ofschoon de Terrashaarden van Terras Desire de indruk wekken dat ze van beton zijn vervaardigd, zijn ze in werkelijkheid van composiet gemaakt, waardoor ze bestand zijn tegen extreme warmte en kou. Dit heeft voor U als voordeel dat ze zonder problemen de hele winter buiten kunnen blijven staan, maar ook dat de tafel zelf, als het vuur ontstoken is, koel blijft, zodat U er gerust Uw hapjes en drankjes op kunt plaatsen.

De Loungehaarden van Terras Desire zijn te verkrijgen in verschillende modellen en in meerdere kleuren en voldoen aan alle geldende veiligheids eisen.

Loungehaard TD-R              : rond model

Loungehaard TD-M             : vierkant model

Loungehaard TD-XL            : rechthoekig model

Loungehaard TD Ovaal        : ovaal vorming model

Loungehaard TD TOP 4K    : vierkant (tafel) model

Loungehaard TD TOP R      : rond (tafel) model

Indien gewenst, kunnen we al deze Loungehaarden ombouwen (met behoud van de garantie bepalingen) en aansluiten op een vaste aardgas aansluiting, hetgeen op de langere tijd kosten besparend is.

 

Bovendien hebben we diverse accessoires voor de Loungehaarden zoals;

·        een glazen ombouw

            (ideaal voor Horeca en gezinnen met kinderen en huisdieren).

·        All weather (gasfles) beschermhoes

·        Lock-up model (gasfles) opbergtafel

Trefwoorden: Horeca, loungehaarden, Particulieren, Terrashaarden

Contact Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"

04-01-2012

mobiele patioheaters

     Mobiele patioheaters Naast de lounge haarden en vast gemonteerde producten hebben wij ook mobiele en verplaatsbare (patio)heaters voor horeca,


02-01-2012

terrasoverkappingen

     Omdat Terras Desire de afgelopen tijd werd overspoeld met aanvragen met betrekking tot terras overkappingen hebben wij besloten om


02-01-2012

Terrashaarden, mobiel/verplaatsbaar

     De Mobiele Terrashaarden van , zijn design meubelstukken en op een dusdanige wijze ontworpen dat kwetsbare onderdelen zijn afgeschermd,


02-01-2012

Terrasverwarmingen

     Terras verwarming is een populair product, waarmee u als particulier zichzelf meer comfort verschaft of waarmee u als horecaondernemer