Terrashaarden, mobiel/verplaatsbaar

Door: Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"  02-01-2012
Trefwoorden: Particulieren, Evenementen, Horeca

    

De Mobiele Terrashaarden van , zijn design meubelstukken en op een dusdanige wijze ontworpen dat kwetsbare onderdelen zijn afgeschermd, zodat deze langer meegaan. M.u.v. de Terras Desire variant, zijn de buitenzijden van de Terrashaarden afgewerkt met een weerbestendig zwarte poeder coating.

Het vuur van de Terrashaarden bevind zich veilig achter de glazen ruiten en waait daarom niet uit.  De ingebouwde piëzo ontsteking is eenvoudig in gebruik en de hoogte van de vlam is zelf in te stellen dmv een draaiknop. Doordat het brander bed gevuld is met poreuze lavastenen, wordt het gas goed verspreid, met als resultaat een fascinerend mooi en rustgevend vlammen spel, dat niet alleen voor een aangename warmte zorgt, maar ook voor extra sfeer en gezelligheid.

De Mobiele Terrashaarden zijn bij uitstek niet alleen uitermate geschikt voor ieder willekeurig terras of balkon, ze staan ook garant voor een exclusieve hartelijke en stijlvolle verwelkoming, bij bijvoorbeeld een entree, waarbij de vlammen van deze Mobiele Terrashaarden dan ook nog eens zorgen voor een extra gezellige sfeerverlichting.

Door de ingebouwde beveiligingen, die bij een storing de gastoevoer afsluiten, zijn de Mobiele Terrashaarden erg veilig.

De Mobiele Terrashaarden van Terras Desire voldoen aan alle geldende veiligheidseisen.

U kunt het zo gek niet bedenken, bij U thuis of op Uw bedrijf, in iedere tuin, op elke terras en binnenplaats, maar gegarandeerd zeer zeker ook bij de entree, van  bijvoorbeeld een café, stadsschouwburg, verzorgingshuis of hotel, zorgen de Mobiele Terrashaarden van Terras Desire voor een aangenaam warm gevoel met sfeer en gezelligheid.

Terras Desire geeft u graag een gedegen advies voor uw terras op basis van onze kennis en onze ervaring.

Trefwoorden: Evenementen, Horeca, loungehaarden, Particulieren, patioheaters, Terrashaarden, tuinverwarming,

Contact Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"

04-01-2012

mobiele patioheaters

     Mobiele patioheaters Naast de lounge haarden en vast gemonteerde producten hebben wij ook mobiele en verplaatsbare (patio)heaters voor horeca,


02-01-2012

terrasoverkappingen

     Omdat Terras Desire de afgelopen tijd werd overspoeld met aanvragen met betrekking tot terras overkappingen hebben wij besloten om


02-01-2012

loungehaarden

     In Uw tuin of op het terras, staan de Loungehaarden van Terras Desire garant voor diezelfde sfeer, warmte en


02-01-2012

Terrasverwarmingen

     Terras verwarming is een populair product, waarmee u als particulier zichzelf meer comfort verschaft of waarmee u als horecaondernemer