Terrasverwarmingen

Door: Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"  02-01-2012
Trefwoorden: Particulieren, Horeca, tuinverwarming

    

Terras verwarming is een populair product, waarmee u als particulier zichzelf meer comfort verschaft of waarmee u als horecaondernemer uw gasten een extra service biedt. Het terras seizoen wordt aanzienlijk verlengd met mobiele of vaste terras verwarming. Het is geen overbodige luxe, al helemaal niet met het huidige rookverbod in de horeca, maar een bewuste keuze om het optimale rendement te halen uit uw eigen terras.

Op die momenten dat het terras niet voldoende verwarmt wordt door de zon, kunnen we de werkelijke (lucht)temperatuur beïnvloeden, door zelf het terras te verwarmen met een terras verwarming. Een terras verwarming, werkt met behulp van warmtestraling. Een ander woord voor warmtestraling is infrarood stralingen.

Doordat alle terras verwarmingen werken met behulp van warmtestraling, zijn alle terras verwarmingen, m.u .v. enkele haarden en kachels en in tegenstelling tot wat vele websites doen vermoeden, per definitie allemaal infrarood stralers.

Infrarood zorgt voor een verhoging van de gevoelstemperatuur. Net als dit ook bij de zon gebeurd, zorgt de infraroodstraling van terras verwarmers ervoor dat de objecten die het raakt direct verwarmd worden. Doordat de huid en kleding direct verwarmd worden (en niet eerst de lucht) is de gevoelstemperatuur een stuk hoger dan de luchttemperatuur. De infraroodstraling en de luchttemperatuur samen, zorgen voor een optimale behaaglijkheid.

Er zijn elektrische en gas gestookte infrarood stralers/–terras verwarmingen.

Bij de aanschaft van terras verwarming dient men echter met een paar belangrijke factoren rekening te houden zoals;

·      de beschikbare energievoorziening (gas/elektriciteit)

·      de richting en de sterkte van de luchtstroming,

·      de oppervlakte van het terras,

·      de hoogte en de materiaal soort van een overkapping en de bevestigingsplaats.

Ieder terras is verschillend en juist daarom is het erg belangrijk dat de verschillende factoren vooraf goed onderzocht worden.Terras Desirebiedt U vele mogelijkheden voor het verwarmen van een bestaand of nieuw aan te leggen terras.

Terras Desire geeft u graag een gedegen advies voor uw terras op basis van onze kennis en onze ervaring.

Trefwoorden: Horeca, Particulieren, tuinverwarming

Contact Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Terras Desire "De specialist in Terras (verwarmings) producten"

04-01-2012

mobiele patioheaters

     Mobiele patioheaters Naast de lounge haarden en vast gemonteerde producten hebben wij ook mobiele en verplaatsbare (patio)heaters voor horeca,


02-01-2012

terrasoverkappingen

     Omdat Terras Desire de afgelopen tijd werd overspoeld met aanvragen met betrekking tot terras overkappingen hebben wij besloten om


02-01-2012

Terrashaarden, mobiel/verplaatsbaar

     De Mobiele Terrashaarden van , zijn design meubelstukken en op een dusdanige wijze ontworpen dat kwetsbare onderdelen zijn afgeschermd,


02-01-2012

loungehaarden

     In Uw tuin of op het terras, staan de Loungehaarden van Terras Desire garant voor diezelfde sfeer, warmte en