ut Jubelke

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jubileumplein 6 , 6161 ST Geleen, Limburg

E-mail

Over ut Jubelke

Ut Jubelke is een kleinschalig particulier kinderdagverblijf, opgericht in april 2007. Bij Ut Jubelke verblijven dagelijks maximaal 16 kinderen in de leeftijd van zes weken tot vier jaar. Trefwoorden die passen bij ut Jubelke zijn: ‘geborgenheid’, ‘rust’, ‘stimulering’ en ‘pedagogische kwaliteit’.

We hechten veel belang aan een goede communicatie met de ouders. We streven dit na door middel van:

--> Jubelboekjes: dit is een heen & weerschriftje waar zowel ouders als leidsters de eetmomenten als slaapmomenten noteren en waarin wordt genoteerd wat kindlief door de dag heeft gedaan.

--> Themabriefje: De ontwikkeling van uw kindje wordt gestimuleerd aan de hand van thema’s. Per thema ontvangen ouders een themabrief met daarin een overzicht van de verschillende activiteiten die binnen het thema aan bod komen.

--> Om de piekmomenten goed op te vangen en dus voldoende aandacht aan elke ouder/kind te besteden, zorgen wij ervoor dat er minimaal 2 leidsters aanwezig zijn bij de breng- en haalmomenten. (met uitzondering van de vroege vogel en laatkomer)

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ut Jubelke in Jubileumplein 6, Geleen Limburg 6161 ST uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6161 ST, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818270]