Vivantes Zorgcentra

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beneluxlaan 1 , 6164 EM Geleen, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vivantes Zorgcentra

Vivantes biedt persoonlijke zorg aan senioren, door betrokken medewerkers in kleinschalige zorgomgevingen. Of het nu gaat om wonen met zorg, verpleeghuiszorg, thuiszorg of aanvullende producten en diensten. Altijd dichtbij de klant, in de wijken en kernen van de Westelijke Mijnstreek.

Vivantes beschikt over negen woonzorgcentra in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein. Naast intramurale zorg in de diverse complexen bieden wij thuiszorg in de veelal naast de complexen gelegen zorgwoningen en in de wijk.

Het uitgangspunt van Vivantes is om senioren zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten wonen. Daar waar nodig wordt ondersteuning geboden door aanvullende producten en diensten te leveren. Een verhuizing naar een zorgwoning of locatie komt pas aan de orde wanneer dit echt noodzakelijk is. Dan streven we ernaar om de overgang van een leven zonder zorg naar een leven met zorg zo onopvallend mogelijk te maken. De zorg wordt geleverd in kleinschalige woonvormen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en respect voor leefgewoonten.

In onze wijksteunpunten in de regio bieden we allerlei diensten en activiteiten aan. Dit kan per wijksteunpunt verschillen. Er even uit zijn, kletsen of een potje kaarten maar ook uitleen van hulpmiddelen, gezellig samen eten en dagverzorging.

In samenwerking met de woningcorporaties streeft Vivantes ernaar om in de regio voldoende zorgwoningen beschikbaar te hebben. Enerzijds door bestaande woningen op te waarderen tot zorgwoning, anderzijds door nieuwbouwprojecten. De afgelopen jaren zijn projecten in Urmond en Elsloo gerealiseerd. In Stein, Geleen en Sittard zijn momenteel diverse woonzorgprojecten in voorbereiding. Dat betekent dat het aanbod aan zorgwoningen in de komende jaren zowel kwalitatief als kwantitatief een forse impuls zal krijgen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vivantes Zorgcentra in Beneluxlaan 1, Geleen Limburg 6164 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6164 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3665854]