Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. H. van der Hoffplein 1 , 6162 BG Geleen, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen

Wij zijn Zuyderland

Zuyderland is de naam van de organisatie die ontstaan is uit de fusie tussen Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch en Zorgconcern. De optelsom van de kwaliteiten van Atrium en Orbis zorgt voor versteviging van de zorg in Zuid-Limburg en waarborgt de kwaliteit van de gezondheidszorg nú en in de toekomst.

Zorg.Samen.Beter. Drie kernwoorden die helder en duidelijk weergeven wat verwacht mag worden van Zuyderland. Zuyderland bouwt aan een nieuwe organisatie met een belangrijk uitgangspunt: het verbeteren van de kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid van de zorg, vóór en samen met de patiënten.

Onze organisatie

Tot Zuyderland behoren één ziekenhuis op meerdere locaties (Heerlen en Sittard-Geleen), tien zorgcentra met buitenlocaties, twee hospices, revalidatie, geestelijke gezondheidszorg en jeugdgezondheidszorg, Thuiszorg en Huishoudelijke Hulp.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/zuyderland

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen in Dr. H. van der Hoffplein 1, Geleen Limburg 6162 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Geleen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geleen Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geleen Limburg, 6162 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822704]