Janssen Pers Rotatiedruk BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 2e Dwarsweg 81 , 6591 XP Gennep, Limburg
Maasduinen

E-mail

Over Janssen Pers Rotatiedruk BV

Janssen/Pers Rotatiedruk is opgericht in 1883 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij die gespecialiseerd is in krantendruk en het drukken van retailfolders. Wekelijks worden er ca. 5 miljoen kranten en ca. 15 miljoen commerciële producten (reclamefolders, prijsbijlagen, magazines) geproduceerd.

Om het drukken van al deze uitgaven in goede banen te leiden telt Janssen/Pers Rotatiedruk ca. 100 medewerkers die elke dag bezig zijn met het vervaardigen van uw producten. In de drukkerij en bij de afdeling voorbereiding wordt er in een 4 ploegendienst gewerkt, zodat wij flexibel kunnen inspringen op uw wensen.

Tevens heeft Janssen/Pers Rotatiedruk dagelijks contact met de huis-aan-huis-verspreiders zodat wij hun eisen en wensen goed kennen met betrekking tot de levering van uw drukwerk.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gennep Limburg

Is Janssen Pers Rotatiedruk BV in 2e Dwarsweg 81, Gennep Limburg 6591 XP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Graphic Design diensten in Gennep Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gennep Graphic Design per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gennep Limburg, 6591 XP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3750021]