Schilders en Steigerbouwbedrijf Bert Smoorenburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Broekhoven 1 , 6243 BC Geulle, Limburg
Het Heuvelland, Meerssen

E-mail

Over Schilders en Steigerbouwbedrijf Bert Smoorenburg

Schilders- en afwerkingsbedrijf Bert Smoorenburg is thuis in alle disciplines van het schildersvak. De jarenlange ervaring, al bijna 40 jaar, leert dat Bert Smoorenburg het adres is voor al uw binnen- en buitenwerk, voor zowel particulier als bedrijf. Voor professioneel kleuradvies, houtrot-herstelwerkzaamheden en gevelreiniging kunt u terecht bij Bert Smoorenburg. Naast het schilderwerk is Bert Smoorenburg ook al ruim 15 jaar te vinden voor professionele steigerbouw en verhuur.

Als Erkend Schilders- en Afwerkingsbedriijf garanderen wij u vakmanschap en kwaliteit. Die garantie krijgt u zwart op wit. Bovendien hanteren wij de algemene voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de 'vereniging eigen huis'. Wij leveren tegen een scherpe prijs een goed stuk werk, waar u jaren-lang plezier van hebt. Of het nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk, steigerbouw en/of verhuur, wand-afwerking of kleuradvies per computer; met een erkende vakman (wij dus) bent u gegarandeerd beter af!

Voor kwaliteit en degelijk vakmanschap!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Schilders-en-steigerbouwbedrijf-Bert-Smoorenburg/465866533573468

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schilders en Steigerbouwbedrijf Bert Smoorenburg in Broekhoven 1, Geulle Limburg 6243 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Geulle Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geulle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geulle Limburg, 6243 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822338]