Tuinontwerp en Adviesburo Passie voor Flora

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Belgenhoek 7 , 5985 NJ Grashoek, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Tuinontwerp en Adviesburo Passie voor Flora

Bij Passie voor Flora kunt u terecht voor een tuinontwerp en beplantingsplan waar de Passie voor groen en natuur van afspat.
Een tuin voelt prettig en leefbaar aan wanneer er een goede verhouding tussen groen en verharding is. Een levende tuin is een tuin waarin het voor iedereen fijn is om te zijn. Een stukje natuur in uw eigen leefomgeving waarin het prettig vertoeven is voor vogels, vlinders, bijen en andere fauna; dat is wat ik nastreef in mijn ontwerpen.

Een tuin kan in iedere stijl vriendelijk voor de natuur worden: of het nu modern is met strakke lijnen of juist wat losser met rondere vormen. Binnen mijn ontwerpen houd ik rekening met hergebruik van materialen, voldoende ruimte voor regenwater berging/filtering en uiteraard ook met het budget wat te besteden is.

Een tuin hoort voor een groot deel groen te zijn; daarom heeft beplanting een bijzondere plek in mijn ontwerpen. Een tuin is geen woonkamer met verharding, een bank en wat schilderijen aan de muur, want dat heeft u in huis al. Bovenal verdient iedere tuin een boom, hoe klein de tuin ook is. Schaduw van een boom is de prettigste schaduw die er is en geeft natuurlijke verkoeling.

In mijn ontwerpen zorg ik ervoor dat u in ieder seizoen kijkplezier heeft en kunt genieten van en vooral ín uw tuin. In de winter is iedereen bijvoorbeeld meer binnen. Daarom zorg ik dat er dan buiten heesters, bolletjes en vaste planten in bloei staan die je vanuit je woonkamer kunt zien.

Heeft u groene vingers en wilt u veel tijd besteden in de tuin of wenst u juist een onderhoudsarme tuin? U bent in beide gevallen bij mij aan het juiste adres. Iedere tuin die ik maak is uniek en gemaakt voor de bewoners met de wensen en eisen van de bewoners.

Nieuwsgierig naar gerealiseerde projecten en de mogelijkheden bij Passie voor Flora? Kijk op www.passievoorflora.nl . Of neem vrijblijvend contact op met Hanneke Villerius via tel.nr. 06-14270456.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Tuinontwerp-en-Adviesburo-Passie-voor-Flora-765077413624777/

Categorieën: Gardeners, Landscaping & Gardening

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tuinontwerp en Adviesburo Passie voor Flora in Belgenhoek 7, Grashoek Limburg 5985 NJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Grashoek Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grashoek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Grashoek Limburg, 5985 NJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820157]