Hoera, de 1e foto gemaakt door Luc Poels die de krant bereikt!

Hoera, de 1e foto gemaakt door Luc Poels die de krant bereikt! van Lucpoels.nl Fotografie Concerten & Bijzondere Werkzaamheden

Door: Lucpoels.nl Fotografie Concerten & Bijzondere Werkzaamheden  09-05-2007
Trefwoorden: Webdesign, Foto's, Polo

Hoera, de 1e foto gemaakt door Luc Poels die de krant bereikt!

Dames en heren, jongens en meisje. Ladies en people! Het is werkelijk geweldig. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Zeven meter aan fotorolletjes, 67 lunchpakketten en 56 pakjes Yogi-Jojo zijn verbruikt. Van A-artietsen tot meedogenloze B-artiesten zoals Big Benny, Beppie Kraft en Rowwen Héze zijn gebruikt om het product aan de man te brengen. En, ook niet onbelangrijk, een concurrentiestrijd van jewelste met **** O*line heeft plaatsgevonden. Maar uiteindelijk is het hem toch gelukt. Hij heeft ‘t ‘m geflikt! Luc Poels’ eerste foto staat in de krant. Hulde! En niet zomaar een krant. Nee, de Heuvelland Aktueel krant nog wel was zo gul om een foto van Luc Poels te plaatsen. Fantastisch!

Maar let op mijn woorden. Dit is nog maar het begin. Luc Poels gaat uitgroeien tot een ware held. Een legende! Iedereen zal binnenkort voor de lens van Luc willen poseren. Van zwaar gehandicapte personen met een broek vol yoghurt tot de lekkerste wijven. Luc Poels de man met de gouden camera! De man die alles wat hij aanraakt in goud verandert. Een hoop publiciteit, bakken geld en de mooiste vrouwen staan Luc te wachten.

Luc blijft er zelf heel nuchter onder.
Hij blijft heel gewoon. Hij komt tenslotte uit Grevenbicht.

>>Klik hier voor het artikel te bekijken<<

Conclusie: we hebben een ‘L’, een ‘U’, een ‘C’, en ‘Poels’.
Onthoud die naam mensen!

Trefwoorden: Foto's, Pet, Polo, Poloshirt, Webdesign

Contact Lucpoels.nl Fotografie Concerten & Bijzondere Werkzaamheden

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share