Ory Konstruktie-Adviesburo VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Bounamstraat 19 , 6247 EB Gronsveld, Limburg
Eijsden, Zuid Limburg
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Ory Konstruktie-Adviesburo VOF

Buro Ory is een dynamisch bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in advisering op het gebied van beton-, staal-, en houtconstructies.
We werken met name voor aannemers en architecten maar ook voor eigen bouwers en particulieren en voor industriële bedrijven.

Werkzaamheden bestaan uit:

* Uitwerken van statische berekeningen van o.a. funderingen, lateien, kapconstructies, spanten, beton- en staalconstructies.
* Verder deze berekeningen vertalen / uitwerken op overzichtstekeningen incl. details (autocad).
* Wapeningstekeningen uitwerken voor staalbedrijven / vlechtersbedrijven.
* Ook uitvoeren van grondonderzoek op kleine schaal (tot max. diepte van 3,0 m) middels grondboor en handsondeerapparaat voor bepalen van opbouw ondergrond i.v.m. advies aanleg fundaties maar ook bij onderzoek naar scheurvorming en bij advies gebreken pand of woonhuis.
* U kunt ons ook inschakelen voor het opstellen van onafhankelijk advies bij bouwgeschillen, waarbij constructieve tekortkomingen moeten worden onderzocht / aangetoond.
* Belangrijk is ook begeleiding tijdens de bouw / verbouw en wel controle ter plaatse van wapening, van laswerk of meedenken met opdrachtgever / aannemer bij gewenste afwijkingen van constructie.

Zelf vinden we dat we goed werk hebben geleverd als we voor de klant geld kunnen verdienen door bij het bouwproject een zo economisch mogelijk advies aan te bieden. Daarbij is het van belang dat er goed voor-overleg plaatsvindt met andere disciplines van het bouwteam voor aanvang van de bouw en dat ook tijdens het bouwproject de lijnen kort blijven en er regelmatig overleg en controle wordt gepleegd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gronsveld Limburg

Is Ory Konstruktie-Adviesburo VOF in De Bounamstraat 19, Gronsveld Limburg 6247 EB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Gronsveld Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gronsveld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gronsveld Limburg, 6247 EB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824657]