GlaWa

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg. Gielenstraat 26 , 5971 VP Grubbenvorst, Limburg
Horst aan de Maas, Land van Peel en Maas

E-mail

Over GlaWa

Particuliere glasbewassing.

Uw particuliere glazenwasser in:
* Venlo

De deskundige medewerkers van Glawa, een dochter van Wilms Schoonmaakbedrijf, staan garant voor hoogwaardige schoonmaak en glasbewassing in de particuliere sector. Dit betekent dat ook de ramen van uw woning het gehele jaar door schoon blijven zonder dat u uw handen uit te mouwen hoeft te steken. Het wassen en schoonhouden van ramen aan de buitenzijde houdt niet alleen het raamwerk in, want ook kozijnen en vensterbanken zullen vakkundig worden afgenomen.

Online boekingssysteem.

Glawa.nl gaat graag een stapje verder op de ladder en daarom is werken op eenzame hoogte totaal geen probleem voor de glazenwassers. Moeilijk bereikbare plekken zijn binnen een handomdraai volledig gereinigd door middel van hoogwerkers en telescoopglasbewassing. We komen echt overal en uiteraard tegen concurrerende prijzen.

Kaart

Openingstijden

Ma - Za
24 uur open
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is GlaWa in Burg. Gielenstraat 26, Grubbenvorst Limburg 5971 VP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Grubbenvorst Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grubbenvorst Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Grubbenvorst Limburg, 5971 VP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823212]