Haelen Fysiotherapie en Manuele Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Napoleonsweg 62 , 6081 AD Haelen, Limburg
Leudal, Maasduinen

E-mail

Over Haelen Fysiotherapie en Manuele Therapie

De praktijk voor Fysiotherapie en Manueletherapie "Haelen" is een sterk service gerichte praktijk voor het verzorgingsgebied Haelen-Nunhem-Buggenum en omstreken.Behandelingen zijn zowel mogelijk in de praktijk als ook aan huis.Doordat wij contracten hebben met alle Nederlandse verzekeraars zijn wij zonder verwijzing direct toegangkelijk.
Sedert 2012 is er ook Fysiofitness aanwezig. De fitness is zowel voor mensen met klachten als ook voor diegenen die meer aan beweging willen doen. In kleine groepen en met een fysiotherapeut als begeleiding wordt op vaste tijden een trainingprogramma doorlopen met behulp van de nieuwste apparatuur van Technogym.
Mensen met interesse kunnen eens komen kijken of een proefles volgen.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haelen Fysiotherapie en Manuele Therapie in Napoleonsweg 62, Haelen Limburg 6081 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Haelen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haelen Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haelen Limburg, 6081 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825801]