Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Pastorij 4 , 6081 AZ Haelen, Limburg
Leudal, Maasduinen

E-mail

Over Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo BV

Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo is een onafhankelijk financieel adviesbureau in Midden-Limburg. Het bureau staat al sinds de oprichting in 1957 door toenmalig eigenaar Gerrit Hendriks, bekend om haar persoonlijke werkwijze. Het belang van de klant boven alles. Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo is in 1996 overgenomen door Tiny Nijssen, ooit begonnen als rechterhand van Gerrit Hendriks en dus als geen ander bekend met het gedachtegoed van de oprichter. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een solide en betrouwbaar adres waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen met al hun vragen èn wensen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en sparen. Een zelfstandige assurantiebemiddelaar die van alle markten thuis is.
U vindt Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo in een onlangs geheel gerenoveerd pand aan De Pastorij in het centrum van Haelen. Vijf ervaren adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met financieel aantrekkelijke producten.

Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo. Minimale premie, maximale dekking, ongekende service!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haelen Limburg

Is Hendriks & Nijssen Financieel Adviesburo BV in De Pastorij 4, Haelen Limburg 6081 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haelen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haelen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haelen Limburg, 6081 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820697]