Reinigingsdienst Maasland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Giesel 17 , 6081 PG Haelen, Limburg
Leudal, Maasduinen

E-mail

Over Reinigingsdienst Maasland

Reinigingsdienst Maasland is een samenwerkingsverband van gemeenten en bestaat sinds 1963.
Wij verzorgen de afvalinzameling binnen de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roerdalen en de kernen Kessel, Kessel-Eik en Meijel. Binnen dit gebied ledigen we wekelijks de minicontainers voor het huishoudelijk afval, beheren we straatvoorzieningen voor het apart inzamelen van o.a. PMD (plastic, metaal en drankenkartons) en textiel en exploiteren we twee milieuparken, namelijk in Maasbracht (Lijnpad 9) en Roggel (Bevelantstraat 1).
Daarnaast verzorgen wij het machinaal vegen van straten, pleinen en bedrijfsterreinen, ook met inzet van een speciale onkruidborstel.
Voor bedrijven kunnen wij een afvaltotaalpakket verzorgen voor het inzamelen van bedrijfsafval, papier, glas e.d. Er is een ruime keuze aan volumes van rolcontainers van 140 liter tot 1.100 liter en afzetcontainers 7m3 tot en met 21 m3.
Ook voor particulieren verzorgen wij de verhuur van containers en het transport van bijvoorbeeld tuinafval, puin en onbruikbare huisraad.

.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Reinigingsdienst Maasland in De Giesel 17, Haelen Limburg 6081 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haelen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haelen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haelen Limburg, 6081 PG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823505]