Wolfhagen Groenbeheer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sniekstraat 10 , 6012 RN Haler, Limburg
Land van Peel en Maas, Leudal

E-mail

Over Wolfhagen GroenbeheerWolfhagen Groenbeheer is een professionele partner in tuinonderhoud en groenbeheer zowel particulier als bedrijf , ook hebben we ruime ervaring met overheid/gemeenten, begraafplaatsen en bedrijventerreinen. Zij maken ook gebruik van onze diensten. Het bedrijf bestaat al meer dan tien jaar en kan bogen op een ruime ervaring. Ons belangrijkste kenmerk: vakwerk tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het leveren van degelijk werk dat voldoet aan de wensen van de klant en de eisen van deze tijd. Of het nu gaat om uw eigen tuin, het groene visitekaartje van uw bedrijf, gemeentelijke plantsoenen, een kasteeltuin, een zorgboerderij, een begraafplaats, agrarisch groen of het beheer van landschapselementen: een solide plan van aanpak en grondige werkwijze leggen de basis voor een duurzame, mooie en groene leefomgeving. Efficiënt en op basis van onze no-nonsense mentaliteit.

Na een voorafgaand gesprek op lokatie en inventarisatie van de mogelijkheden en wensen volgt een heldere begroting. Wolfhagen Groenbeheer is pragmatisch en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze no-nonsense aanpak is eigenzinnig maar efficient. Wij leveren dagelijks het bewijs dat, mooi en functioneel hand in hand gaan en minimale inspanningen maximaal rendement opleveren. Afspraak is afspraak.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haler Limburg

Is Wolfhagen Groenbeheer in Sniekstraat 10, Haler Limburg 6012 RN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haler Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haler Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haler Limburg, 6012 RN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816600]