Begrafenisonderneming Op het Broek-Laudatio-Engelen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heerbaan 70 A , 6097 AZ Heel, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Begrafenisonderneming Op het Broek-Laudatio-Engelen

Stilstaan bij afscheid nemen, dat doen de mensen van Op het Broek Uitvaartverzorging iedere dag.
Ze staan er continu bij stil wat het betekent voor families om afscheid te moeten nemen van iemand die hen dierbaar is.
Met grote betrokkenheid, inzet en teamgeest, helpen ze om het afscheid mooi en waardig te laten verlopen.

In alle rust zal er in de thuissituatie, of in één van hun sfeervol ingerichte uitvaartcentra, "Leudal" te Buggenum of "Maasdal" te Heel, afspraken worden gemaakt met betrekking tot de begrafenis of crematie vanuit alle culturen of een wél of niet-kerkelijke geloofsovertuiging. Ook wordt er daarnaast voor alle uitvaartverzekeringen gewerkt.

Door de ervaring zijn de medewerkers bekend met alle uitvaartcentra, kerken, begraafplaatsen en crematoria in de buurt en kan men u van goed advies dienen. Verder wordt er advies gegeven bij het maken van drukwerk, en gedachtenisprentjes,wat overigens in eigen beheer gebeurt. Advies over de bloemenkeuze, muziek, persoonlijke speciale wensen zover deze binnen het tijdsbestek van overlijden en afscheid te realiseren zijn. Met daarbij alle ruimte voor eigen inbreng. Ook bestaat de mogelijkheid vooraf uw wensen voor een mogelijke naderende dood of misschien wel in de (verre) toekomst vast te leggen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Begrafenisonderneming Op het Broek-Laudatio-Engelen in Heerbaan 70 A, Heel Limburg 6097 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heel Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heel Limburg, 6097 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819144]