BOENTA.nl

Afdrukken

Is BOENTA.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksweg 15 , 6097 NK Heel, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail

Over BOENTA.nl

BOENTA.nl is de meest overzichtelijke onafhankelijke vergelijkingswebsite van Nederland voor Bouwkeuringen, Energielabels en Taxaties. Wij werken o.a. samen met verschillende erkende taxateurs en bouwadviseurs die via onze website hun diensten aanbieden. BOENTA.nl verzorgt de marketing, de verkoop en het administratief proces hierdoor houden wij de communicatielijnen voor u als klant kort en kunnen we de tarieven van onze adviseurs scherp aanbieden. Ons team is dagelijks bezig om voor u de beste bouwadviseurs aan BOENTA.nl te koppelen zodat u als klant verzekert bent van de beste expertise op het gebied van Bouwkeuringen, Energielabels en Taxaties.

Ons systeem is zo opgezet dat u in eerste instantie kunt kiezen uit adviseurs welke in uw regio actief zijn op basis van type keuring/taxatie, prijs en recensies. Tevens kunt u desgewenst eventuele aanvullende opties aangeven. Op deze manier vergelijkt u altijd appels met appels. Op basis van de door u gekozen adviseur kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zonder enige verplichting. U kunt ook direct op de website een opdracht plaatsen, waarna de door u gekozen adviseur met u contact opneemt om een afspraak in te plannen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Heel Limburg

Is BOENTA.nl in Rijksweg 15, Heel Limburg 6097 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kosten Bouwkundig Rapport diensten in Heel Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heel Kosten Bouwkundig Rapport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heel Limburg, 6097 NK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824654]