Tinnemans Jaree Scheepsreparatie & Jachtb

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aan het Kanaal 1 , 6097 NP Heel, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail

Over Tinnemans Jaree Scheepsreparatie & Jachtb

Scheepsreparatie en jachtbouwbedrijf Jaree Tinnemans heeft al meer dan 40 jaar ervaring met de beroepsvaart en pleziervaart. Ons bedrijf ligt in het Maasplassengebied aan het kanaal Wessem-Nederweert te Panheel (Limburg), het grootste watersportgebied van Limburg.

Voor al uw reparatiewerkzaamheden hebben wij een kade van 160 meter ter beschikking. Ons terrein is helemaal afgezet zodat onbevoegden geen toegang krijgen.

Beroepsvaart
Met ons machinepark zijn wij in staat om alle reparaties van vrachtschepen uit te voeren boven de waterlijn. Zoals: dennen, trimvullingen, stalen vloeren, houten vloeren, beunen, stuurhuizen, leidingwerkzaamheden, complete woonroeven, luikenwagens, kalfsdekken bijen vele andere reparaties.

Pleziervaart
Wij kunnen jachten en werkschepen tot maximaal 60 ton op het droge zetten. In de jachtbouw voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit. Enkele voorbeelden hiervan zijn: nieuw vlak of reparatie van het vlak, vernieuwen van de motor, schroefas vervangen, verven van het jacht (in overleg kunt u de verfwerkzaamheden ook zelf uitvoeren).

Jachtbouw
Wij bouwen pleziervaartuigen van alle soorten en maten, zoals onder andere sloepen, kruisers, kotters en platbodems. Wij leveren u een casco of een technisch vaarklaar schip. Is het zelf afbouwen van een schip niets voor u dan maken wij in overleg met u het schip compleet klaar. Tevens is het mogelijk om een zelf ontworpen (getekend) schip voor u te bouwen.

Kom gerust eens kijken of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Boating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tinnemans Jaree Scheepsreparatie & Jachtb in Aan het Kanaal 1, Heel Limburg 6097 NP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heel Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heel Limburg, 6097 NP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818493]