Volkswagen leasen nog steeds populair

Door: Audi A4 lease  28-06-2011
Trefwoorden: Audi A3 Lease, Volkswagen Leasen

Uit een kwartaal update van een leasemaatschappij kiezen mkb ondernemers steeds vaker voor een Volkswagen leasen, gevolgd door Audi A3 lease. Daarnaast kiest deze  groep in hoofdzaak voor de basisondersteuning rondom de leaseauto. De leasemaatschappij maakte een analyse van leasecontracten afgesloten in het eerste kwartaal van 2011 van mkb met een lease auto occasion of leaseauto.

Bij het afsluiten van een leasecontract hebben klanten uit mkb dikwijls een lease plan. Naast de standaard leaseauto keus, geven de klanten de voorkeur aan een vrije autokeus. Auto’s van het merk Volkswagen waren zeer populair en gewild, gevolgd door merken zoals Audi, Seat en Peugeot.

Het is opmerkelijk dat kleine ondernemers over het algemeen kiezen voor basis ondersteuning vanuit het leaseplan. Juist mkb ondernemers kiezen onderweg voor meer comfort en luxe dekking met hulpverlening in geheel Europa. Kleine ondernemers eisen veel minder en zijn tevreden met een kleinere vervang auto, als het werk maar door kan gaan. 

Trefwoorden: Audi A3 Lease, Volkswagen Leasen

Andere producten en diensten van Audi A4 lease

01-04-2011

Volkswagen leasen met of zonder kilometer kilometerheffing

In België heeft één op de vier bedienden een bedrijfswagen, uit die groep geeft nog eens 30% toe het niet


17-02-2011

Volkswagen leasen of lenen?

De aankoop van een bedrijfswagen is bij het starten of uitbreiden van een zaak of onderneming noodzakelijk. Heel vaak stellen