Bröcheler & Willemsen & Van den Berg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nobelstraat 47 , 6411 EK Heerlen, Limburg

E-mail

Over Bröcheler & Willemsen & Van den Berg

Vanaf 1 mei 2014 is onze nieuwe praktijk geopend, gelegen aan de Nobelstraat in Heerlen. Hiervoor waren wij 20 jaar gevestigd op het Tempsplein in Heerlen, met als bedrijfsnaam FysioTempsplein. Van oudsher is de praktijk bekend door de algemene fysiotherapie en de oedeemtherapie (Manuele Lymfdrainage en compressietherapie).
Daarnaast is de deskundigheid uitgebreid op het gebied van de manuele therapie, osteopathie, acupunctuur, dry needling en bekkenfysiotherapie.
Alle vormen van behandeling zijn direct toegankelijk. Indien er sprake is van een chronische indicatie hebben wij een verwijzing van huisarts of specialist nodig.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bröcheler & Willemsen & Van den Berg in Nobelstraat 47, Heerlen Limburg 6411 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Heerlen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerlen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerlen Limburg, 6411 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827265]