Comex BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vogt 21 , 6422 RK Heerlen, Limburg

E-mail

Over Comex BV

Al bijna een kwart eeuw is COMEX gespecialiseerd in producten voor duurzame digitale opslag en distributie van digitale data. Begonnen met optische systemen voor archivering en datadistributie is onze focus nu gericht op snelle en uiterst betrouwbare storage systemen voor back-up en langdurige archivering van digitale gegevens. Met de archief- en storagesystemen van FAST LTA bieden wij revolutionaire next-generation oplossingen als opvolgers voor tape libraries en optische archief-jukeboxen.
Door onze toegang tot nagenoeg alle voormalige optische opslagsystemen en gebaseerd op onze langjarige ervaring migreren wij ook betrouwbaar gegevens van oude technologieën naar nieuwe opslagsystemen – ook on-site.

Voor de productie van cd's, dvd's en bd's (blu-ray discs) leveren wij Quickburn duplicatiesystemen en publishing systemen van Epson, Primera en Rimage. Voor alle systemen biedt COMEX ook service en onderhoud aan, evenals natuurlijk toebehoren en supplies zoals bijv. optische media van Xlayer.

Onze website is de eerste informatiebron voor de door ons geleverde CD/DVD/BD-duplicatie-apparatuur, optische publishing-systemen, digitale opslag- en archiefsystemen; aanvullende informatie verstrekken wij graag per telefoon, e-mail, post of via product presentaties en proefplaatsingen. Neem gewoon even contact met ons op.

Alle businessprocessen draaien bij COMEX om kwaliteit, service en tevreden opdrachtgevers. Om u dus. Om die reden werkt COMEX nauw samen met diverse topproducenten. Het resultaat uit zich in een uiterst breed assortiment met gegarandeerd de oplossing die bij u past. Betrouwbaar, snel en innovatief. Gebaseerd op gedegen advies. Onze getrainde medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke toepassing.

Vanuit onze vestiging in Heerlen (NL) verzorgen onze gecertificeerde service medewerkers reparaties en installaties van onze producten in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Comex-BV-143427719039862/
Twitter: https://twitter.com/comexbv

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Comex BV in Vogt 21, Heerlen Limburg 6422 RK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heerlen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerlen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerlen Limburg, 6422 RK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227093]