Degens Registeraccountants & Belastingadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pappersjans 17 , 6413 CK Heerlen, Limburg

E-mail

Over Degens Registeraccountants & Belastingadviseurs

Degens Accountants is een vooruitstrevend en innovatief accountantskantoor, gevestigd in Heerlen. Als registeraccountants vallen wij onder de Verordening Gedragscode (VGC). Hierbij zijn de vijf principes van integriteit; objectiviteit; deskundigheid en zorgvuldigheid; geheimhouding en professioneel gedrag, leidend. Deze principes staan dan ook centraal binnen onze dienstverlening.

Ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers helpt u als MKB ondernemer graag op het gebied van accountancy, consultancy en fiscaal advies. Samen streven wij ernaar u optimaal van dienst te kunnen zijn binnen deze aspecten van uw bedrijfsvoering. Dit om voor u meer ruimte te creëren om professioneel te kunnen ondernemen.

Daarnaast bieden wij ook fiscale- en administratieve werkzaamheden op detacheringsbasis aan. Hierbij worden door onze medewerkers de gewenste werkzaamheden bij u verricht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Degens Registeraccountants & Belastingadviseurs in Pappersjans 17, Heerlen Limburg 6413 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Heerlen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerlen Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerlen Limburg, 6413 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816601]