Heemhuys Welten Kinderdagopvang

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Wingerd 10 , 6419 EN Heerlen, Limburg

E-mail

Over Heemhuys Welten Kinderdagopvang

Heemhuys voor kleinschalige kinderopvang
Heemhuys is een landelijke franchiseorganisatie voor kleinschalige kinderopvang. Onze activiteit is het bieden van een integraal concept waarin het pedagogisch beleid en ouderbeleid als ook de organisatie van het maatschappelijk ondernemerschap wordt vormgegeven vanuit de antroposofische visie. Heemhuys biedt formele kinderopvang en voldoet ruim aan de wettelijke eisen zoals die gelden voor gastouderopvang en kinderdagverblijven.

Onze ondernemingen - Heemhuysen - bieden kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar een pedagogisch rijk leefklimaat. Heemhuysen zijn gecertificeerd en functioneren volgens een hoge standaard. Onze ondernemers zijn creatief ingesteld en worden regelmatig bijgeschoold.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerlen Limburg

Is Heemhuys Welten Kinderdagopvang in De Wingerd 10, Heerlen Limburg 6419 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Heerlen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerlen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerlen Limburg, 6419 EN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818144]