Horvath Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vossepark 73 , 6416 WE Heerlen, Limburg

E-mail

Over Horvath Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf BV

Horvath B.V. werd in 1967 opgericht door Sándor Horváth. hij was een Hongaar, die in de opstand van '56 zijn heil in Nederland zocht. Na een aantal jaren in de kolenmijn gewerkt te hebben besloot Sándor, alias 'Johnny',
zelf aan de slag te gaan. Met een emmertje, een ladder, een trekker en een spons begon hij als zelfstandige glazenwasser. Al snel bloeide zijn bedrijf op en kreeg het een aardige bezetting aan medewerkers.

Het succes is te danken aan de sublieme afwerking van projecten en het bieden van kwaliteit voor een betaalbare prijs.

In 1998 gaf Sándor het stokje door aan zijn dochter, Erzsi Rinkens, die vanaf die tijd samen met haar man, Jan Rinkens, het bedrijf succesvol runt. Zij geven hun eigen kleur aan het bedrijf en staan net als Sándor garant voor kwaliteit tegen een goede prijs.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Horvath Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf BV in Vossepark 73, Heerlen Limburg 6416 WE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Heerlen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerlen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerlen Limburg, 6416 WE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815751]