Meubelstoffering Parkstad

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grasbroekerweg 63 , 6412 BC Heerlen, Limburg

E-mail

Over Meubelstoffering Parkstad

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de meubelstoffering waar vakmanschap in ere wordt gehouden. Ons werk bestaat voornamelijk uit het herstofferen van antieke, klassieke en moderne zitmeubelen voor zowel de particulier als ook voor bedrijven.

Daarnaast stofferen wij eveneens boot- en caravankussens en kunt u bij ons terecht voor alle reparaties van uw zitmeubelen. We beschikken over een ruime collectie één, twee en drie zits rompen die wij op uw wensen kunnen aanpassen en stofferen.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons kiezen uit een ruime collectie meubelstoffen en leer welke wij graag bij u aan huis komen presenteren zodat u in uw eigen interieur tot een juiste keuze kunt komen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Meubelstoffering Parkstad in Grasbroekerweg 63, Heerlen Limburg 6412 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heerlen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerlen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerlen Limburg, 6412 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819730]